Har tiden kommet for å erstatte ditt aldrende HVAC-system? Vil du oppgradere effektiviteten til det gjeldende oppsettet? Har du problemer med rom som er ubehagelig å bo i? Uansett hvorfor du er her, har denne artikkelen tips og triks du trenger for å lykkes.

Hvis du vil holde klimaanlegget i gang effektivt, må du sørge for at du skifter ut eller rengjør luftfilteret én gang i måneden. Se brukerveiledningen på a/c for instruksjoner om hvordan du rengjør filteret. Kjør aldri enheten når filteret fjernes, og la filteret tørke før du installerer det på nytt.

Når du søker en ny entreprenør, spør kjære om henvisninger. De vil ofte allerede ha hatt noen i for lignende arbeid og vil vite hvem du skal stole på og hvem de skal unngå. Hvis familien din ikke har brukt noen, kan du be kolleger eller andre personer du stoler på i fellesskapet ditt om noen referanser.

Når entreprenøren din kommer til å fikse enheten eller installere en ny, bør han gå rundt i hjemmet ditt og undersøke hva som skjer med ditt nåværende oppsett. De bør være på utkikk etter hvor mye isolasjon du har, hvor vinduene er og hvilken kvalitet de er og mer.

En av de viktigste tingene å vurdere når du kjøper et nytt varme- og kjølesystem er produsentens garanti. Boenhetene har en rekke garantier. Velg en med lang garanti for maksimale langsiktige besparelser. Generelt anbefales det at huseiere bør kjøpe den utvidede garantien hvis man tilbys.

Be om referanser og sørg for å ringe dem også. Du har å gjøre med en høy billett element her, så du vil ønske å gjøre din due diligence for å sikre at du får det beste for pengene dine. Be om referanser, men ikke stopp der. Ring hver referanse for å sjekke. Mange tar ikke det viktige siste skrittet.

Hvis du ønsker å spare penger med HVAC-systemet ditt, bør du vurdere å skru ned klimaanlegget om sommeren og skru ned varmen om vinteren. Å sette på en genser på en kald dag kan spare deg massevis av penger på strømregningen, som kan nyte en kald drink i stedet for tung air condition bruk.

Om vinteren, iført lag kan spare deg massevis av penger på strømregningen. Hvis du kan installere en digital termostat som gjør huset kjøligere når du sover og varmere like før du står opp, kan du se betydelige besparelser på din neste regning når den kommer.

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC-system. I de varmere månedene, bruk gardiner, gardiner og persienner for å blokkere ut sunward vendt vinduer for å holde varmen fra å bygge opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solfylte vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Med alle disse gode ideene friske i tankene dine, gå ut og finn HVAC hjelpen du trenger. Enten du må ansette en entreprenør eller gjøre jobben selv, vil din kunnskap få deg langt. Alt du trenger å gjøre i dag er å komme i gang med prosjektet ditt!